Videonadzor, alarm, portafoni, evidencija radnog vremena...

Pretplatite se na naše novosti

i poklanjamo Vam 50kn od ITVideo!

091 944 7594KONTAKTIRAJTE NAS
0Komad(a)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Zaštita snimaka u Hikvision DVR / NVRs protiv prepisivanja.

Zaštita snimaka u Hikvision DVR / NVRs protiv prepisivanja snimaka. Kada tvrdi disk (i) u DVR / NVR ponestane prostora, uređaj može raditi u prebriši modu ili zaustaviti snimanje. Tipično, korisnici uvjek postave overwrite mode - najstarije snimke se brišu kako bi napravili mjesta za nove snimke.

Što ako je određena snimka važna (npr. pokret se dogodio), tada taj snimak mora biti blokiran od mogućnosti prepisivanja. Da biste to učinili, korisnik se treba lokalno prijaviti na DVR / NVR i otići na popis snimaka. Svaka na popisu sadrži simbol lokota. Klikom na (otvoren) lokot, korisnik mijenja atribut odabrane datoteke u "read only". Snimke su zaštićene na ovaj način od prebrisavanja. Također je moguće da se prebaci atribut cijelog tvrdog diska na "samo za čitanje", ali tada će u potpunosti prestati arhiviranje videa na hard disk.

hikvision zakljucavanje snimki

HD-TVI (High Definition Transport Video Interface) je HikVision revolucionarna tehnologija koja omogućuje korisnicima da šalju nekomprimirani video visoke rezolucije (do 1080p) preko koaksijalnih ili UTP kabla (pomoću video baluna koji su namijenjeni za to).  Prenos video signal je u analognom obliku, a širina pojasa je mnogo veći nego u slučaju CVBS (SD). Kako signal nije sažiman, slika je prirodnija tijekom live gledanje. Nema odgode, a konfiguracija takvog sustava je lakše u odnosu na IP CCTV rješenja.

Pogledajte naše HIKVision TurboHD >> IP Video nadzor (eng. Internet protocol): imaju široko primjenu tehnologije, pruža najefikasniji način montaže i nadzora, bolja kvaliteta slike i veće tehnološke mogućnosti. Kamere i video snimači bazirani su na TCP/IP Internet protokolu.

Pogledajte naše HIKVision IP artikle >>

One thought on “Zaštita snimaka u Hikvision DVR / NVRs protiv prepisivanja.”

 • Ante

  Odličan proizvod.
  Profesionalan odnos sa kupcem i velika susretljivost osoblja su dobitna kombinacija za uspjeh.
  Problema nije bilo ni za isporuku izvan Hrvatske.
  Isporuka za Bosnu i Hercegovinu je bila tačna, kamera propisno zapakovana i sve je uredno proteklo.
  Tople preporuke za saradnju.

  Reply
Ostavite komentar