Videonadzor, alarm, portafoni, evidencija radnog vremena...

Pretplatite se na naše novosti

i poklanjamo Vam 50kn od ITVideo!

+385 91 944 7594KONTAKTIRAJTE NAS
0Komad(a)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Povezivanje Dahua video snimača na Internet putem 3G/4G , Wifi, LAN mreže putem P2P servisa

Banner_dahua

Jedna od osnovnih funkcija u video nadzor je mogućnost udaljenog pristupa i upravljanjem video nadzorom sa bilo koje lokacije iz svijeta. Kao jedan od lidera na polju video nadzora, Dahua je u svoje snimače ugradila niz funkcija koje olakšavaju udaljeno i lokalno povezivanje, a mi Vam predstavljamo one najzanimljivije.

Brzo i jednostavno povezivanje Dahua video snimača i kamera na internet putem P2P funkcije.

dahua-p2p-konekcija

Podešavanje video snimača ili kamera za udaljeni nadzor putem mobilnih usluga kod drugih proizvođača može biti vrlo složen postupak za prosječnog korisnika.
U tom pogledu Dahua je otišla korak dalje i omogućila prosječnom korisniku da vrlo jednostavno i brzo postavi video nadzor na svoj mobilni uređaj ili računalo bez potrebe za naprednom konfiguracijom.

Napredna konfiguracija obuhvaća registriranje odgovarajućeg dyndns imena ako Vaša IP adresa nije statička što u 99% slučajeva nije statička već je dinamička. Također ne izostavan dio je prosljeđivanje portova na ADSL modemu za koje je potrebno informatičko znanje. itd...
Dahuin P2P funkcija ovaj proces maksimalno pojednostavljuje, dovoljno je uz pomoć mobilnog telefona skenirati QR kod i kamere će proraditi na telefonu kao i pristup putem računala. Ako Vam je potrebno pristupiti kamerama putem Internet preglednika dovoljno je ići na stranicu www.easy4ip.com sa bilo kojeg udaljenog računala i unijeti Vaše korisničko ime, lozinku i serijski broj snimača te će te dobiti pristup Vašem video snimaču ili IP kameri.JEDNOSTAVNO-VIDEO-NADZOR-P2P


Bežično povezivanje Dahua uređaja na internet putem 3G/4G i WLAN mreže
Još jedna od velikih prednosti Dahua video snimača je to što omogućuju više izbora za povezivanja na internet, a neke od njih su upotreba wireless odnosno bežične WLAN mreže ili pak upotreba 3G/4G USB stika. Ukoliko uslovi nisu pogodni za LAN kabel, više ne morate razvlačiti UTP mrežni kabel direktno do video snimača jer sada možete jednostavno povezati Vaš video nadzor s odgovarajućim adapterom za bežičnu vezu.

Dahua 3G/4G i WIFI lista podržanih uređaja

Ostavite komentar