Videonadzor, alarm, portafoni, evidencija radnog vremena...

Pretplatite se na naše novosti

i poklanjamo Vam 50kn od ITVideo!

+385 91 944 7594KONTAKTIRAJTE NAS
0Komad(a)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Kontrola bum barijera s Lightfighter DS-2CD4A25FWD-IZ kamerama.

Kontrola bum barijera s Lightfighter DS-2CD4A25FWD-IZ  kamerom može se koristiti za prepoznavanje registracijskih oznaka (LPR) i nadzora (putem alarmnog izlaza) pomičnih vrata ili drugih uređaj. Mogućnosti dodatnih automatskih funkcija postaju mnogo veće nakon spajanja kamere na Hikvision NVR koji podržava funkciju LPR.
U slučaju da se sustav realizira samostalno (bez NVR), potrebno je uvesti "bijelu" i "crnu" listu dozvoljenih i zabranjenih registarskih tablica / vozila. Popisi se dodaju kao datoteka s nastavkom .xls. Korisnik može urediti datoteku nakon prijave na kameru u Advanced Configuration -> Road Traffic -> Blacklist & Whitelist. XLS fajl se dopušta izvoziti na računalo (spremite na tvrdi disk) i ubacivati odgovarajuce podatka (redni broj, matični broj, bijela lista naljepnica (1) ili crna lista naljepnica (0). U samostalnom modu popis može imati do 2048 redaka.
Za međusobno povezivanje i otkrivanje registarske pločice i stanja alarmnog izlaza kamere, korisnik se mora prijaviti na kameru i ici na Advanced Configuration -> Alarm Output te podesiti alarm izlaze. Alarm izlaz može se pokrenuti prepoznavanjem registarske pločice od bijele ili crne liste. Osim toga, slika bilo kojeg vozila u vidnom polju kamere mogu se spremiti na FTP poslužitelj, neovisno da li je registracijska pločica navedena ili nije navedena u XLS fajlu. Koncept sustava kontrole ulaza / izlaza uz korištenje dvije kamere i bum prepreka je prikazan ispod.

kamera-shema

Takav jednostavan sustav s automatskim kamerama mogu biti dovoljni za kontrolu pri izgradnji stambenih zgrada. Na primjer, ako je automobil na "bijeloj" listi, signal alarma će otvoriti ulazna vrata, a ako je dozvola automobila nalazi se u "crne" liste, sustav će automacki upozoriti zaštitara.

Ostavite komentar