Videonadzor, alarm, portafoni, evidencija radnog vremena...

Pretplatite se na naše novosti

i poklanjamo Vam 50kn od ITVideo!

+385 91 944 7594KONTAKTIRAJTE NAS
0Komad(a)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Dodavanje novog HikVision uređaja na iVMS 4500 aplikaciji putem QR koda.

iVMS-4500 je softverski program koji omogućuje daljinsko gledanje slika iz Hikvision NVRs i IP kamere na mobilnim uređajima za sustave Android, iOS ili Windows Phone operativne sustave.
Korisnik može dodati novi mrežni uređaj ručno unosom IP adrese ili skeniranjem svoga QR koda. QR kod može se skenirati izravno iz naljepnice na kućištu uređaja (kamere ili NVR ) ili preko TV slike generiranog na samom uređaju (dostupan u prozoru za podešavanje ). Takvo konfiguriranje pojednostavljuje konfiguraciju IP CCTV sustava i eliminira potrebu za ručno unešenje IP adrese.
HikVision-mobilna aplikacijaTakođer postavljanje i upravljanje snimačem ili kamera je moguće uz pomoć servisa Ezviz Cloud P2P i skeniranjem QR koda.

Sve IP Kamere i video snimači imaju ugrađenu Ezviz uslugu. Ezviz (EasyVision) je besplatan P2P servis koji se može uključiti u Hikvision NVRu (video snimačima) i IP kamerama. Ova besplatna usluga omogućava manje naprednim korisnicima da lako pristupe na video od kamera putem Interneta, bez prosljeđivanja portova na modemu ili pak ako žele spojiti 3G Internet na snimač i omogućiti udaljen nadzor. Da biste omogućili udaljeni pristup, korisnik treba samo spojiti uređaj na Internet i omogućiti Ezviz uslugu na video snimacu ili IP kameri. Sljedeći korak je stvaranje korisničkog računa na internetskoj stranici www.ezvizlife.com. Dodavanjem uređaja na Ezviz uslugu omogućuje Vam se vršenje vido nadzora s bilo kojeg mjesta na svijetu putem Interneta na Vašem računalu ili mobilnom telefonu (Android, iPhone, WinMobile). Također je moguće aktivirati Ezviz Cloud funkciju putem mobilne aplikacije iVMS-4500.

Primjer IP kamere i podrzane Ezviz funkcije:

IP Kamera bullet Hikvision DS-2CD2020F-I (2MP, 4mm, 0.01 lx, IR do 30m)

iVMS-4500 (iOS, Android, Win, OSx, Linux) je mobilni softver za video nadzor putem Interneta koji je uključen u našu ponuđenu opremu, može se koristiti za daljinsko praćenje live video nadzor te također nudi reprodukciju video sadržaja, lokalnu pohranu na mobitel,tablet, racunalo i upravljanje slikama. Nudi mogućnost kontrole alarmnih izlaza i ostvarivanje kontrole na PTZ kameri.
iVMS-4500 aplikacija je u potpunosti besplatna i kojom se u svakom trenutku sa bilo kojeg dijela svijeta možete spojiti na Vaš sustav video nadzora i u realnom vremenu gledati streaming na Vaših kamera i pregledati snimljeni sadržaj.
Nudimo Vam mogucnost automackog obavjestavanja detekcije (pokreta) na Vas mobitel. Budite obavjesteni na vrijeme (tren!).

Ostavite komentar