Videonadzor, alarm, portafoni, evidencija radnog vremena...

Pretplatite se na naše novosti

i poklanjamo Vam 50kn od ITVideo!

091 944 7594KONTAKTIRAJTE NAS
0Komad(a)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Hikvision – ponosan nositelj FIPS 140-2 certifikata

Hikvision – ponosan nositelj FIPS 140-2 certifikata

Postavljen od strane saveznih vladinih agencija, reguliranih industrija i komercijalnih poduzeća, FIPS 140-2 je standard za kriptografske module.

20. kolovoza 2018. – Hikvision, vodeći svjetski inovator na području sigurnosnih proizvoda i rješenja, s ponosom objavljuje da je nositelj certifikata SAD-a za Federal Information Processing Standard (FIPS) 140-2, što je još jedan važan korak u Hikvisionom cybersecurity programu.

FIPS 140-2 je američki vladin standard šifriranja stvoren od strane Nacionalnog Instituta za Standarde i Tehnologiju (NIST), koji je odjel Ureda za trgovinu SAD-a. Korišten od strane vladinih agencija u SAD-u te Kanadi, FIPS 140-2  se također naširoko koristi u otalim industrijama poput financija, zdravstva, pravnih i komunalnih usluga, kao i komercijalnih poduzeća.

Hikvision je prva tvrtka koja je nositelj certifikata FIPS 140-2 za IP kamere i mrežne video snimače (NVR).

Hikvision čvrsto vjeruje da industrija video nadzora treba usvojiti iste standard koje koriste vlade i visoko regulirane industrije”., rekao je dr. Wang Bin, glavni direktor Hikvisionovog laboratorija za mrežnu informatičku sigurnost te Odjela za mrežnu sigurnost. ”Hikvision je predvodnik u industriji usvajanjem i traženjem certifikacijske potvrde na ovom području”.

Jedan od najprepoznatljivijih sigurnosnih standarda širom svijeta, FIPS 140-2, koriste brojna tijela za standardizaciju i međunarodne organizacije za testiranje, uključujući ISO standard. Svjetske tehnološke tvrtke kao što su Apple, Microsoft, Cisco i Google ostvarile su FIPS 140-2 certifikat.

FIPS 140-2 je sveobuhvatan postupak potvrđivanja i uključuje seriju rigoroznih testova od strane nezavisnog i akreditiranog američkog sigurnosnog laboratorija te potvrdu o NIST sukladnosti.

Hikvision ozbiljno shvaća kibernetsku sigurnost i pridržava se svih zakona i propisa u zemljama u kojima djeluje. Uz povijest stroge usklađenosti s propisima, Hikvision proizvodi zadovoljavaju vodeće sigurnosne standarde koji uključuju ISO 270001, ISO 9001:2008, CMMI razinu 5 i AICPA SOC.

Ostavite komentar