Videonadzor, alarm, portafoni, evidencija radnog vremena...

Pretplatite se na naše novosti

i poklanjamo Vam 50kn od ITVideo!

091 944 7594KONTAKTIRAJTE NAS
0Komad(a)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Kupnja jeftinih sigurnosnih kamera ? Trebali bi shvatiti stvarnu cijenu takve kupnje...

Imate kuću na kojoj ste planirali instalirati nadzorni sustav radi sigurnosti vašeg doma , međutim ograničeni ste s budžetom ? Ili ste osoba koja više voli jeftinije proizvode kako biste uštedjeli? Postoje prednosti i nedostaci kupovine jeftinijih proizvoda , posebno ako niste u mogućnosti izdvojiti više novaca. U ovom članku ćemo vam prikazati realne troškove koji se odnose na kupovinu jeftinijih sigurnosnih kamera.

Prije nego se odlučite na kupovinu i instalaciju sigurnosnog sustava u svom domu  trebali biste si postaviti par pitanja...

Zašto mi je potreban sigurnosni sustav ?

Za početak, trebali bi utvrditi trebate li uopće postaviti nadzorne kamere kako bi nadzirali vaš dom od mogućih provalnika . Pogledajte područja u vašem domu ili poslovnom prostoru  koja su najviše osjetljiva kako bi utvrdili kako bi ih bilo najbolje zaštititi.

Prije svega iskoristite jednostavne metode i strategije kako bi povećali sigurnost svojeg doma .

Iz iskustva je  potvrđeno kako provalnici  većinu vremena mogu ući u vaš dom kroz vrlo jednostavan način . Oni u najviše slučajeva koriste otključana vrata ili prozore koji se mogu lako otvoriti . Osigurajte najprije ove ulazne točke .

Nakon toga posavjetujte se osobno ili putem interneta sa stručnjakom za sigurnost doma koji će vam dati smjernice u vezi najboljeg sustava za vaše potrebe.

Postoje li na tržištu nove tehnologije za sigurnost vašeg doma?

Trebali biste odrediti najbolje dostupne proizvode na tržištu prije nego odaberete najbolju opciju za vaš dom. Na tržištu već postoje mnogi proizvodi za sigurnost doma , međutim , pri odabiru sustava treba odabrati proizvod koji je pokazao dobre rezultate , a ne nove koji su neprovjereni .

Kako odlučiti ili odabrati koja je prava instalacija za moj sigurnosni sustav ?

Prije odabira instalatera za vaš sustav , trebali bi temeljno provesti istraživanje o ugledu tvrtke .

Trebali bi provjeriti prigovore , kao i recenzije .

Također možete tražiti preporuke od svojih bliskih prijatelja ili rođaka koji već imaju instalirane sigurnosne sustave.

Trebam li se pretplatiti na uslugu praćenja sustava?

Ovo je jako bitno pitanje , zbog toga jer na tržištu već postoje proizvodi koji imaju mogućnost mobilnog i daljinskog nadzora.

Pomoću ovih mogućnosti možete odlučiti hoćete li sami nadzirati sustav ili ćete imati pretplatu za nadzor sustava u trajanju od 24 sata. Tvrtke za praćenje koštaju vas vašeg novca i to bi trebali uzet u obzir.

NEDOSTACI KUPNJE JEFTINIH KAMERA ZA VAŠ DOM

Nakon što ste se odlučili da trebate instalirati sigurnosni sustav , sada bi trebali odlučiti koji ćete sustav kupiti.

Morate imati na umu da ne biste trebali dati prednost cijeni naspram kvalitete .

Ovo je nekoliko razloga:

Dugoročno , moglo bi vas koštati više novaca zbog razloga kao što su kvarovi i kraći vijek trajanja vašeg sustava, jer jeftinije sigurnosne kamere koriste jeftinije dijelove.

Vaš sustav možda neće pouzdano služiti svrsi neprekidnog praćenja vašeg doma , jer se jeftiniji proizvodi lako lome ili kvare zbog niske kvalitete materijala i komponenti korištenih u proizvodnji.

Snimke koje je snimio vaš sustav mogu biti vrlo siromašne , zbog čega postoji mogućnost da nećete moći utvrditi identitet provalnika koji su vam ušli u dom.

Također , sudovi vam neće moći prihvatiti snimku  kao dokaz protiv kriminalaca zbog njihove loše kvalitete.

Zamislite da je u vašem domu izbio požar i vaš sustav vam ne šalje obavijest zbog loše kvalitete, postoji mogućnost da se vaše vlasništvo pretvori u pepeo zajedno s vašim jeftinim sustavom.

PREDNOSTI INSTALACIJE SUSTAVA SIGURNOSTI VISOKE KVALITETE

Ovo su neke od prednosti instalacije kvalitetnog sigurnosnog sustava za vaš dom:

Kvalitetniji sustavi obično imaju jamstva i imaju duži rok trajanja od onih jeftinijih .

Njihova kupnja će osigurati da ste dobili ono što ste i platili .

Sustav visoke kvalitete imat će duži i pouzdaniji vijek trajanja od onih jeftinijih , pa ćete time i osigurati bolji povrat ulaganja.

Sustavi visoke kvalitete učinkovitiji su i pouzdaniji od onih jeftinih.

Kada instalirate sustav visoke kvalitete , imat ćete više mira jer znate da će sustav funkcionirati učinkovito i pouzdano , te ćete imati niske troškove održavanja.

Bolja sigurnost za vaš dom , imovinu i članove obitelji .

Instalacija visokokvalitetnog sigurnosnog sustava osigurat će učinkovito otkrivanje svih prijetnji sigurnosti vaše imovine , kao i vas i članova vaše obitelji.

S učinkovitim i pravovremenim otkrivanjem možete odmah poduzeti potrebne radnje kako biste spriječili i riješili te prijetnje.

Prilikom odlučivanja o tome koji sigurnosni sustav instalirati za vaš dom ili posao , može biti primamljivo uštedjeti novac na jeftinim sigurnosnim kamerama . Međutim , kada se sve stvari uzmu u obzir , stvaranje većih početnih ulaganja uštedjet ćete novac na duži period.

Dobit ćete bolji povrat ulaganja i niže troškove održavanja, manje će biti kvarova i imat ćete bolju zaštitu za vas i vašu obitelj.

Kada je sigurnost u pitanju , nemojte biti jeftini , niti lažni !

One thought on “Kupnja jeftinih sigurnosnih kamera ? Trebali bi shvatiti stvarnu cijenu takve kupnje...”

Ostavite komentar