Videonadzor, alarm, portafoni, evidencija radnog vremena...

Pretplatite se na naše novosti

i poklanjamo Vam 50kn od ITVideo!

091 944 7594KONTAKTIRAJTE NAS
0Komad(a)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Što je 3DNR, WDR i napredna tehnologija obrade slika DRC?

S obzirom da umjetna inteligencija postaje glavna značajka na današnjem tržištu nadzornih kamera, razvojni programeri nastavljaju otkrivati nove tehnologije kako bi poboljšali kvalitetu slike .Jedan od takvih primjera je Hisilicon koji je uveo nove tehnike obrade slika u svoje kamere posvećene videonadzoru .Te tehnike uključuju 3D redukciju šuma u 8 stupnjeva , napredni široki dinamički raspon te naprednu kompenzaciju dinamičkog raspona .

8-stupanjski 3DNR

DNR(digitalna redukcija buke)- je tehnika obrade slike koja uklanja šum buke . 8-stupanjski 3DNR spada pod najnovije tehnologije koje se trenutno mogu naći na tržištu .

Hislicon SoC posjeduje usavršen motor s 8 stupnjeva filtriranja. U usporedbi s normalnim 4-stupanjskim filterom ,8 stupanjski može poboljšati performanse skeniranja slike ,dok su još uz to sačuvali i poboljšali detalje , što znači da kamera može snimiti jasniju i oštriju sliku u području statične slike . Također može snimiti jasniju kvalitetu slike za objekte u pokretu i u ekstremnim uvjetima gdje je svjetlost slaba.

NAPREDNI ŠIROKI DINAMIČKI RASPON (WDR)

Široki dinamički raspon je od velikog značaja za vrhunske mrežne kamere . On je također poznat kao HDR(visoki dinamički raspon). Pomaže pri snimanju uravnotežene slike u nepoželjnim uvjetima osvjetljenja kao što je jaka rasvjeta .

Napredni široki dinamički raspon (WDR) također poboljšava sposobnost izdvajanja detalja i široku dinamičku sposobnost obrade ,te na taj način ostvaruje više kompresije svijetlog područja i poboljšava svjetlinu pozadinskog osvjetljenja

Napredni WDR kombinira ISP (cjevovod za obradu slika). Lokalni kontrastni modul 9defog krivulja koristi se u WDR načinu rada kako bi se na taj način smanjila svjetlina područja visoke svjetline tj. Poboljšanje lokalnog kontrasta i snažni 3DNR X, C sučelje . To uvelike poboljšava dinamički raspon , sveukupna scena ja mnogo jasnija , te više može uhvatiti sve detalje koji su vam potrebni u scenama visokog dinamičkog raspona.

NAPREDNA KOMPRESIJA DINAMIČKOG RASPONA (DRC)

DRC spada pod novu tehnologiju za obradu slika  . Značajno poboljšava dinamički raspon , poboljšava lokalni kontrast te svjetlinu lica pozadinskog osvjetljenja.

Kompresija dinamičkog raspona ima veliki utjecaj na široke dinamičke scene i infracrvene scene, te spada pod jednu od važnijih tehnika kako bi se osigurala kristalno jasna slika u uvjetima infracrvenog osvjetljenja. Uz to AE modul osigurava vrijednost dinamičkog raspona scene koja se može koristiti za procjenu dinamičkog raspona scene. Također scena- auto program može dinamički prilagoditi DRC,AE, gama i druge parametre slike za bolju prilagodljivost scena.

ITVideo vam može pružiti profesionalne nadzorne kamere koje pružaju najbolje performanse i imaju veću trajnost i kvalitetu na tržištu . Naše kamere ne samo da mogu snimiti videozapise visoke razlučivosti do 4K, već uz to i podržavaju naprednu funkciju video analize kao što je detekcija prijelaza , otkrivanje područja , nedostatak predmeta , brojanje ljudi i još mnogo toga.

Neki naši modeli kamera koje imaju ugrađenu analitiku: Ponuda Kamera s ugradenim  WDR, OSD + UTC, SMART IR opcijama: Ponuda

Ostavite komentar