Videonadzor, alarm, portafoni, evidencija radnog vremena...

Pretplatite se na naše novosti

i poklanjamo Vam 50kn od ITVideo!

091 944 7594KONTAKTIRAJTE NAS
0Komad(a)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Izvoz / uvoz konfiguracijskih datoteka NVR-a (uključujući i dodatne IP kamere)

Hikvision NVR omogućuju uvoz i izvoz dvije konfiguracijske datoteke, s NVR postavkama i postavkama povezanih IP kamera. Datoteke se mogu izvesti izravno iz NVR-a na USB memorijski uređaj ili na računalo putem web-preglednika. U budućnosti se mogu koristiti kao sigurnosna kopija konfiguracija, ili jednostavno kao "predlošci" za ubrzavanje procesa instalacije i konfiguracije identičnih sustava.

Datoteka s informacijama o dodanim IP kamerama, kao što su IP adrese, upravljački port, lozinka administratora itd., sprema se s .xls ekstenzijom (Excel). Izvezena datoteka se može uređivati, pa se može prilagoditi za druge, slične sustave, dok se konfiguracijska datoteka NVR-a ne može promijeniti. Da biste spremili ili uvezli konfiguracijske datoteke putem web-preglednika, učinite sljedeće:

  • prijavite se u NVR,
  • unesite Konfiguracija -> Sustav -> Održavanje,

 

gdje možeš:

  • spremiti datoteke na računalo: u odjeljku Izvoz odaberite Parametri uređaja (postavite lozinku s 1 do 16 znakova) ili parametre IP kamere,
  • uvoz datoteka: u odjeljku Uvoz konfiguracijske datoteke potražite željenu datoteku bilo u slučaju Parametri uređaja ili Parametri IP kamere i prihvatite je s gumbom Uvoz.

 

 

Ostavite komentar