Videonadzor, alarm, portafoni, evidencija radnog vremena...

Pretplatite se na naše novosti

i poklanjamo Vam 50kn od ITVideo!

+385 91 944 7594KONTAKTIRAJTE NAS
0Komad(a)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Proizvode dostavljamo Express dostavom službom te su raspoloživi na cjelokupnome teritoriju Republike Hrvatske i izvan nje.

Rok je isporuke od jednog do dva radna dana. Dostava je nadležnosti Hrvatske pošte koja robu dostavlja od ponedeljka do petka.
Uručenje subotom se dodatno naplacuje. Ukoliko je opcija onemogućena od strane HP ekspresa, tada uručenje subotom nije moguće za odabrano mjesto primatelja.

Nakon što Hrvatska pošta preuzme vaš paket dobit ćete na vašu e-mail adresu broj s kojim možete pratiti kretanje pošiljke. 

Ako niste na mjestu isporuke naznačenome u narudžbi, poštar Vam ostavlja ceduljicu s kojom (ili osobnom iskaznicom) paket preuzimate u narednih 5 radnih dana u lokalnome poštanskom uredu gdje inače preuzimate preporučene pošiljke.

Naručena će roba biti složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnome radniku, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne se reklamacije ne uvažavaju.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako kupac nakon 30 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti prodavatelja kako bi isti mogao pronaći pošiljku  ili poslati zamjensku. Ukoliko kupac ne podigne pošiljku od dostavne službe u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća prodavatelju. Ako kupac zatraži ponovnu dostavu, prodavatelj ima pravo zaračunati dostavu.

Račun se dobiva u elektronskom obliku putem Email-a.